Technologie

Technologie

Met GolfQ streef ik ernaar je een unieke ervaring te bieden op het gebied van golfcoaching. In mijn ogen zou jouw les niet onder moeten doen voor een les aan een tour-professional!

Naast de kennis (die elk(e) dag/jaar up-to-date wordt gehouden) maak ik gebruik van de volgende technologieën om u de leukste en meest succesvolle ervaring te geven op het gebied van golflessen:

High Speed Camera – veruit de belangrijkste ‘gadget’ uit het arsenaal. Opnames van jouw swing worden tijdens de les gebruikt om veranderingen die we willen maken inzichtelijk te maken (“doe ik dat echt?”). Na elke les ontvang je via de mail een rapport van de oude en nieuwe situatie.
Launchmonitor – Met de Foresight GC2 + HMT meten we alles wat de bal en de club doen. Zo kunnen we bijvoorbeeld perfect de spreiding van jouw schoten in de gaten houden en kijken of jouw drives nu echt verder gaan. Ook kunnen we aan de hand van de simulator een paar holes spelen of uw bijvoorbeeld uw drive oefenen op een ‘echte’ fairway.
SAM Putt Lab – De launchmonitor voor het putten om alle facetten van uw stroke te analyseren en snel te kunnen bepalen waarmee we aan de slag gaan.