BETER GOLFEN

BEGINT HIER

GOLFQ

Wie zijn wij?

GOLFQ

Iedereen wil beter worden, toch? Maar hoe krijg je dit voor elkaar? In onze ogen heb je een systeem nodig (zoals we voor alles wat we doen in het dagelijks leven een systeem hebben). Binnen dit systeem heb je een model nodig. Niet om iedereen op dezelfde manier te laten spelen, maar een model gebouwd rondom de opdracht/fundamenten van elk spelonderdeel. Vanuit hier ontstaat een spectrum aan swings, pitches en putts. Kijk voor elk onderdeel gerust even verder op deze site. Tot snel!

Steven van Dijk

Van jongs af aan golft Steven al op hoog niveau, hij speelt zelfs een aantal jaar op tour. Na zijn golfavontuur zet hij verschillende bedrijven op. Nu verbind hij zijn zakelijke creativiteit met de sport die hem al zijn leven lang boeit.

Stack & Tilt® Network Instructor 

06 14 64 07 23

Timo van Geest

Van origine was Timo gymleraar, na een aantal jaar voor de klas te hebben gestaan besluit hij het lesgeven door te zetten binnen de golfwereld. Timo heeft al 8 jaar zijn eigen golfschool en reist de wereld over om golfers en coaches op te leiden.

Bachelor of Sport & Physical Education
Stack & Tilt® Authorized Instructor
Level 2 Certified Flatstick Instructor
Certified AimPoint Instructor

 06 10 75 66 87

Privélessen

Tijdens de privélessen wordt er gebruik gemaakt van high speed video opnames. Met deze opnames kunt u daadwerkelijk zien wat er aan uw techniek is veranderd. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een launchmonitor om alle data van uw schoten te verzamelen. Hiermee kunnen we mooi uw ontwikkeling in de gaten houden.

Tarieven – – – – – – per persoon
1 persoon 30 minuten € 30,-
1 persoon 60 minuten € 60,-
1 persoon baanles 90 minuten € 90,-
2 personen 60 minuten € 35,-
3 personen 60 minuten € 30,-
4 personen 60 minuten € 25,-

Jeugdgolf

Het Jeugdgolf op Het Langeloo start vanaf zondag 5 mei.
Lessen en ‘spelen in de baan’ zullen elkaar afwisselen en er zal elke zondag (buiten de schoolvakanties om) iets voor de Jeugd te doen zijn!

Tijden

Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er 1 of 2 groepen zijn voor de lessen.
10.00 uur – 10.45 uur: jongere jeugd
10.45 uur – 11.30 uur: oudere jeugd
Spelen in de baan is voor de gehele groep vanaf 10.00 uur

Planning tot zomervakantie

Zondag 5 mei – Les
Zondag 12 mei – Spelen
Zondag 19 mei – Les
Zondag 26 mei – Spelen
Zondag 2 juni – Les
Zondag 9 juni – Spelen
Zondag 16 juni – Les
Zondag 23 juni – Spelen
Zondag 30 juni – Les
Zondag 7 juli – Spelen

Kosten

De kosten voor het Jeugdprogramma zitten bij het lidmaatschap van Het Langeloo inbegrepen, dit betekent dat kinderen voor €14,95 per maand mee kunnen doen aan het programma en daarnaast ook onbeperkt kunnen spelen bij ons op de baan.

Word lid van Golfbaan Het Langeloo!

We hebben bij Golfbaan het Langeloo nu wel een hele leuke actie! Speel de rest van 2019 voor slechts € 29,95 per maand. Je kunt daarna kiezen of je door wilt gaan. We zijn hard aan het werk voor leuke nieuwe lidmaatschappen voor 2020.
Als je wilt beginnen met golf en nog niet zeker weet of het iets voor je is, dan is dit de kans. We begeleiden je al heel snel naar het punt dat je alleen de baan in kunt om te spelen en daarna naar het GVB (hcp. 54) zodat je ook op alle andere banen kunt spelen.

Nieuwsbrief GolfQ Langeloo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de Golf Academy op Golfbaan het Langeloo door je aan te melden voor de nieuwsbrief!


Contact

Wij nemen contact met je op!

  • Locatie: Hasseltweg 5
  • Telefoon: 06 14 64 07 23
  • Email: