Feestdagen 2012/2013

Nu de eerste sneeuw gevallen is en de kou verder op komt zetten wil ik graag even een moment nemen om iedereen een fijne kerst en een voorspoedig 2013 te wensen. Ik bedank iedereen die ik het afgelopen jaar heb mogen ontmoeten tijdens de lessen, society-events, op de Amsterdam Golf Show of gewoon tijdens een ‘babbeltje’ op de golfbaan. Jullie passie voor golf is wat mijn werk zo leuk maakt!

Zo aan het eind van 2012 zullen de meeste mensen iets minder vaak op de baan of driving range te vinden zijn. Dit is dan ook een goed moment om in een luie stoel, bij de open haard en met een glas warme chocomelk in de hand terug te kijken op het afgelopen jaar. Wat heeft 2012 gebracht? Heeft u uw doelen bereikt? Zo ja, geweldig! Gefeliciteerd! Stel uw nieuwe doelen vast voor volgend jaar en knal 2013 in! Zo nee? Hoe komt dat? Had u wel een duidelijk doel het afgelopen jaar?

Wat het antwoord ook was, laat 2013 het jaar zijn waarop u (verder) doorbreekt! Zoals de quote luidt: “The sky is the limit”. Dit is ook werkelijk zo. Teveel worden we door de media en de mensen om ons heen geconfronteerd met wat er allemaal niet mogelijk is, wat er allemaal niet goed gaat en hoe we het allemaal niet moeten doen. Laat 2013 (opnieuw) het jaar zijn van wat er WEL kan! We kunnen WEL actie ondernemen en WEL onze doelen behalen of zelfs ver overstijgen!

Voor de boekenwurmen onder ons kan ik tijdens de koude winter het boek van Daniel Coyle aanraden, The Talent Code. Een zeer interessant boek dat ons een totaal andere kijk geeft op ‘talent’. Talent is niet iets dat aangeboren is, maar wat zo gegroeid is. Het enige dat we hoeven te doen is beslissen wat we willen bereiken en dan ACTIE ondernemen.

Geniet van de komende dagen en ik hoop u in het nieuwe jaar (weer) te ontmoeten,

Timo